Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Ayın Şoförünü Ödüllendirdi

17.11.2017
Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsü Kooperatifi tarafından verilen ‘Ayın Şoförü’ ödülü, Aydın Şehir İçi Kooperatifinin bulunduğu son durak tesislerinde 16 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşti.

Törene; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Halil Kırnak, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, 133 No’lu Motorlu Taşıtlar Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, yönetim kurulu üyeleri ve şoförler katıldı.

Ekim ayındaki örnek davranışları, müşteriyle olan iyi ilişkileri ve kılık kıyafette gösterdiği özen dolayısıyla ayın şoförü seçilen, 7 yıllık Halk Otobüsü şoförü Ali Can; plaket ve hediyesini Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın elinden aldı.

Rektörümüz Bircan, öğrencilerimizin daha rahat koşullarda eğitimlerine devam edebilmeleri için sefer sayılarının arttırılması gerektiğini belirtirken, Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın, 160 halk otobüsü ile Aydın halkına hizmet verdiklerini, öğrencilerin daha rahat koşullarda yolculuk etmeleri için gerekli önlemleri alacaklarını ifade etti.

ADÜSEM Eğitimine Katılan Şoförlere Belgeleri Verildi

Ayın Şoförü ödülünden sonra, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 225 şoföre, belgeleri verildi.

 “Trafikte Öfke Kontrolü” eğitimi sonrası sertifikalarını Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız ve Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın’dan alan şoförler, Üniversitenin sağladığı eğitim imkanından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN