Rektörümüz, Aydınlı Yazar Mustafa Erol’u Makamında Ağırladı

02.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, ellerini ve ayaklarını kullanamadığı için burnu ile yazdığı kitap ile gündeme gelen Aydınlı Yazar Mustafa Erol’u 2 Ağustos 2023 tarihinde makamında ağırladı.

Azmiyle tüm Türkiye’ye örnek olan Aydınlı Yazar Mustafa Erol, 'Serebral Palsi' hastalığı nedeniyle ellerini ve ayaklarını kullanmadığı için burnuyla yazdığı kitabı ile gündeme gelmişti. Aynı zamanda Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans öğrenimine devam eden Erol, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e kendi yazdığı kitabı hediye etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent,  azmiyle herkese örnek olan Mustafa Erol’u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.