Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Aydın Sanayi Odası ve Aydın Ticaret Borsasına İade-i Ziyaretlerde Bulundu

03.12.2015
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, 2 Aralık 2015 tarihinde Üniversite-Sanayi işbirliğini pekiştirmek amacıyla Aydın Sanayi Odası(AYSO) ve Aydın Ticaret Borsasına iade-i ziyaretlerde bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan BOSNALI ile yapılan görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, borsa-üniversite işbirliği çerçevesinde yeni projeler gerçekleştireceklerini belirtirken, BOSNALI, özellikle coğrafi işaretler konusunda Üniversitenin verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adnan BOSNALI ile görüşmesinin ardından Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN’e ziyarette bulunan Rektörümüz, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını yakından takip ettiklerini, birlik beraberlik içinde Üniversite-Sanayi işbirliğini daha dinamik bir yapıya kavuşturacaklarını söyledi.

Görüşmelerde Üniversitemizde kurulması hedeflenen Teknopark hakkında bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN,  Teknoloji Transfer Ofislerinde üretilen bilginin Türkiye’nin her yerine aktarılacağını, yürütülen çalışmaların Üniversite, şehir ve sivil toplum kuruluşlarının ortak projeleri olacağını belirtti.

Ziyaretlerde, Üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde, akademik bilgiyle sanayinin ortaklaşa yürüteceği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN