Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda İncelemelerde Bulundu

04.10.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, 3 Ekim 2023 tarihinde Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol’un yanı sıra Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak ile akademik ve idari kadro eşlik etti. 

Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak tarafından Meslek Yüksekokulunda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken, eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili bilgiler verildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Aydın Sağlık Hizmetleri MYO akademik ve idari personeli ile sohbet edip istişarelerde bulundu.

Üniversitemiz Öğrenci Topluluğunun Merkez Kampüs’te düzenlediği lokma hayrı standını da ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra öğrencilerle sohbet etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN