Rektörümüz, Aydın Meslek Yüksekokulunda İncelemelerde Bulundu

14.09.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, 14 Eylül 2023 tarihinde Aydın Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Üniversitemiz Üst Yönetiminin yanı sıra Aydın MYO Müdürü Prof. Dr. Serdar Paşa, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Emine Kılıçaslan ve Öğr. Gör. Gizem Gürel Dönük, Meslek Yüksekokul Sekreteri Hasan Ünlü ile akademik ve idari kadro eşlik etti.

Aydın MYO Müdürü Prof. Dr. Serdar Paşa tarafından Meslek Yüksekokulunda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken, eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili bilgiler verildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Aydın MYO akademik ve idari personeli ile sohbet edip istişarelerde bulundu.