Rektörümüz, Aydın İktisat Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

28.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, 28 Ağustos 2023 tarihinde Aydın İktisat Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Bülent Kent’e Aydın İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hamza Kahriman ve Doç. Dr. Şahin Bulut, Fakülte Sekreteri Fatih Abbak ile akademik ve idari kadro eşlik etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı tarafından, fakültede bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Aydın İktisat Fakültesi akademik ve idari personeli ile sohbet edip istişarelerde bulundu.