Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz Atça MYO Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

05.01.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör–Öğrenci buluşmaları kapsamında Atça Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile 4 Ocak 2022 tarihinde bir araya geldi.

Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Atça MYO Müdür V. Prof. Dr. Serdar Paşa, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemizin bilimsel anlamda güçlü bir ivme içinde olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemiz son dönemde bilimsel başarıları ile gururlandırıyor. Dünyanın en başarılı bilim adamları listesinde dört başarılı akademisyenimiz yer aldı. Teknoloji Geliştirme Bölgemiz Teknokent, 26 basamak birden yukarı çıktı. En çok proje yapan 15. üniversiteyiz. Üniversitenizin başarıları ile gurur duyun ve bilimin gücü ile sizleri en iyi şekilde geleceği hazırladığımıza emin olun.” dedi.

Öğrencileri evlatlarından ayırmadığını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Kedinizi yalnız hissetmeyin. Anne babanız burada olmayabilir ama bizler, sizin yanınızdayız.  Huzur ve mutluluğunuz için çok çalışıyoruz Sizleri, bilgi ve kültür ile donatarak ülkemizin geleceği için hazırlayacağız.” dedi.

Atça Meslek Yüksekokulu Rektör-Öğrenci buluşması programı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in öğrencilerin sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi. Toplantı sonunda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, gelen özçekim isteklerini geri çevirmeyerek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN