Rektörümüz, Ahmet Hilali Uzbek Kültür ve Sanat Merkezi ile Sökeli Kadın Kooperatifi’ni Ziyaret Etti

25.10.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, 25 Ekim 2023 tarihinde Ahmet Hilali Uzbek Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan tarihi yapılardan biri olan ve restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından kültür ve sanat merkezine dönüştürülen Uzbek Konağı’nı ziyaret ederek konağın tarihi ve yapılan restore çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Söke’ye özgü ürünler üreten Sökeli Kadın Kooperatifi’ni de ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, yöresel ürünler ve ürünlerin üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.