Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, AFAD İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

23.07.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 23 Temmuz 2024 tarihinde Aydın İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Yalçın Mumcu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ile İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Öğr. Gör. Muammer Erden, ADÜ Arama Kurtarma Ekip Lideri Öğr. Gör. Evrim Çevik eşlik etti.

İl AFAD Müdürlüğününün yaptığı çalışmaları yerinde gözlemleyerek bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, kuruma ait binaları gezerek, kullanılan araç ve gereçleri inceledi.

Afet ve acil durum hallerinde yapılan müdahalelerin etkin bir biçimde yürütülmesi için gerekli önlemlerin alınmasının hayati önem taşıdığına değinen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemizin acil durumlarda yapması ve alması gereken önlemleri en üst düzeyde sağlayacağını ve Üniversitemiz bünyesinde de Afet ve Acil Yönetim Merkezi’nin kurulması için çalışmaların başlatıldığını belirtti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN