Rektörümüz, ADÜSEM ve ADÜ TTO’da İncelemelerde Bulundu

11.07.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 11 Temmuz 2024 tarihinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ADÜSEM) ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinde (ADÜ TTO) incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol’un eşlik ettiği ziyarette, ADÜSEM'de gerçekleştirilen faaliyetler ile kariyer planlama ve mesleki gelişim, nitelikli iş bulma imkânı sağlayan sertifika eğitim programları ve kurslar hakkında bilgi verildi.

Ziyaretin devamında, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ADÜ TTO) tadilat çalışmalarını da yerinde inceleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, fiziksel altyapının güçlendirilmesi için yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı.