Rektörümüz A Haber Kanalında Gündemi Değerlendirdi

02.11.2016
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, 1 Kasım 2016 tarihinde A Haber Kanalında yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olarak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Salih Nayman’ın sunuculuğunu yaptığı programa Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra, eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik, Avrupa Parlamentosu Eski Milletvekili Ozan Ceyhun, 21. Dönem Milletvekili Ömer Vehbi Hatipoğlu konuk olarak katıldı.

Programda, Mecliste gündem konusu olan idam yasası, Musul-Kerkük planı, FETÖ ile mücadelede gelinen son nokta gibi konular masaya yatırıldı.

Yaklaşık 2 saat süren programda, gündemdeki konular ile ilgili görüşlerini bildiren Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, Üniversitede mevzuat cehenneminden kurtularak sistemin daha hızlı ilerleyebildiği, bireyin daha aktif çalışabildiği bir ortam yaratmak için çalıştıklarını belirtti.