Rektörümüz, 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde Düzenlenen Anma Programına Katıldı

06.02.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Aydın İl Emniyet Müdürlüğünün 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde hayatını kaybedenler için düzenlediği anma programına katıldı.

İstasyon Meydanı’nda gerçekleşen programa; Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, il protokolü, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

Depremde hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılarak Ülkemizde aynı acıların yaşanmaması temennisinde bulunuldu. Programda, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için lokma dağıtıldı.

Hazırlanan lokmaların davetlilere dağıtmasının ardından depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza dualar okundu.