Rektörümüz, 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ve AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’i Makamında Ağırladı

04.09.2023
59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı, 22 ve 23. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ile AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, 4 Eylül 2023 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemizin ülke yükseköğretimine önemli bir katma değer sağladığını söyleyerek gelişim sürecine hız vermek adına ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve dayanışma içinde olduklarını vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.