Rektörümüz, 23 Nisan Kutlamalarına Katıldı

23.04.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Aydın Valiliği tarafından düzenlenen programa katıldı.

Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kutlama programına; Aydın Valisi Yakup Canbolat, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, il protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte; İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, günün anlam ve önemini vurgulayan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından, okulların öğrencileri tarafından hazırlanan koreografi ve gösterilerin sunumu gerçekleştirildi. İlkokul öğrencilerinin halk oyunları ile başlayan gösteride, öğrenciler hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler büyük beğeni topladı.