Rektörümüz, 23 Nisan Kutlamalarına Katıldı

24.04.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103. yıldönümü için hazırlanan ancak Aydın'da 23 Nisan'da hava muhalefeti sebebiyle 24 Nisan 2023 tarihinde Adnan Menderes Stadyumu'nda gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Kutlama programına; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, Garnizon Komutanı Albay Hakkı Haktan Armağan, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte; İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş günün anlam ve önemini vurgulayan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından, okulların öğrencileri tarafından hazırlanan koreografi ve gösterilerin sunumu gerçekleştirildi. İlkokul öğrencilerinin halk oyunları ile başlayan gösteride, öğrenciler hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler büyük beğeni topladı.