Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörümüz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programına Katıldı

20.05.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına katıldı.

Programa; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekilli Rıza Posacı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Evrim Karakoz, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Aydın Valiliği önündeki Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan programda, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasını ardından Adnan Menderes Stadyumu'nda Ata'ya Saygı Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, günün anlamına ilişkin konuşmasının ardından  gönüllü gençler tarafından Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, Gençliğin Ata'ya Cevabı ve şiirler okundu.  Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, step, aerobik ve zumba gösterileri ile programda yer aldıar.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Kutlama programı, stadyum içerisinde açılan kültürel ve sportif stantların ziyaret edilmesiyle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN