Rektörümüz, Sağlık Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti

08.08.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Ayden Çoban’ı, 8 Ağustos 2023 tarihinde ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr.Ayden Çoban, nazik ziyaretleri için Üniversitemiz yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret sonrası fakülte binasını gezen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, akademik ve idari personel ile sohbet edip, Fakülte ve bölümlerin sorunları konusunda istişarelerde bulundu.