Rektörümüz, “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” Projesi Kapsamında Ağaç Dikme Etkinliğine Katıldı

11.11.2022
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Üniversitemiz Berin Menderes Kız Öğrenci Yurdu’nda fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

“Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” projesi kapsamında gerçekleşen programa; Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Aydın Baro Başkanı Av. Anıl Yetişkin, Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, AK Parti MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, il kurum müdürleri ve idari amirler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa, Aydın Orman işletme Müdürü Mustafa Koruk’un konuşması ile devam edildi. Programda konuşmalarını yapan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy; Aydın’da yapılan ağaçlandırma çalışmaları, ağaçlık alanları korumanın önemi, çevre duyarlılığı konularına değinerek bugünkü etkinliğin amacını vurguladı. Aksoy konuşmasının sonunda ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikme Etkinliği, tüm illerimizde aynı anda gerçekleştirildi.