Rektörümüz, ‘Filistin'e Sahip Çık’ Yürüyüşüne Katıldı

21.10.2023
İsrail'in Filistin'e uyguladığı insanlık dışı saldırıların ardından Aydınlı vatandaşlar yürüyüş düzenledi. İsrail'i protesto eden Aydınlılar, Filistin'de hayatını kaybedenler için de dua ederek İsrail’i lanetledi.

İsrail tarafından Filistin’e düzenlenen saldırılarda abluka altındaki Gazze’de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesi’nin vurulmasının ardından ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da vatandaşlar, 20 Ekim 2023 tarihinde ‘Filistin’e Sahip Çık’ protesto yürüşüyüşü düzenledi.

Aydın Kent Meydanı’nda toplanan kalabalığa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılan pankart ve bayraklarla Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yürüyüşe geçen kalabalık, saldırılarda hayatını kaybedenler için dua edip, İsrail’e tepki gösterdi.