Rektörümüz, 'Efelerin Efesi' Filminin Galasına Katıldı

18.10.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Efeler Belediyesi tarafından 17-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ‘1. Efeler Film Günleri’ programında gösterime giren ‘Efelerin Efesi’ filminin galasına katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol’un eşlik ettiği etkinlikte; senaristliğini, yapımcılığını ve yönetmenliğini tiyatro ve sinema oyuncusu Veysel Diker’in üstlendiği, usta oyuncular; Altan Erkekli, Ayşegül Şamlıoğlu, Fulden Akyürek, Berrin Arısoy ve Hülya Şen’in yanı sıra Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları ile yerel halktan bazı isimlerin birlikte rol aldığı “Efelerin Efesi” filmi, Forum Aydın alışveriş merkezinde gösterime sunuldu.