Rektörümüz, "3. Türkiye-Özbekistan Eğitim Forumu”na Katıldı

27.09.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) koordinasyonunda, Türkiye ile Özbekistan arasında yükseköğretim alanındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla 27-28 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen "3. Türkiye-Özbekistan Eğitim Forumu”na katıldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen foruma, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra, Türkiye ve Özbekistan'dan üniversitelerin rektör ve rektör yardımcıları katıldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi ile Taşkent Devlet Ulaştırma Üniversitesinin ev sahipliğinde İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve iki gün sürecek olan forumda, iki ülke üniversiteleri arasında akademik iş birlikleri ve iş imkanları konularında görüşmeler sağlanması hedefleniyor.