Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

‘Rektörümle Buluşuyorum’ Toplantıları Devam Ediyor

14.12.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in başkanlığında düzenlenen ‘Rektörümle Buluşuyorum’ toplantılarının devamı, 13 Aralık 2022 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) bünyesinde  Rektörümüzle akademik ve idari personelimizi buluşturarak ADÜ’nün gelişimi için fikir ortaklığı yapılmasını amaçlayan toplantıların devamında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir; Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi personeli ile bir araya geldi.

Kurumsal aidiyet kavramının ön plana çıkarıldığı toplantının moderatörlüğünü İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu yaparken, toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Prof. Dr. Ali Akyol, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş ile ilgili fakülte dekanları, akademik ve idari personel katılım gösterdi.

ADÜ ailesinin her bireyine değer verdiklerini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Söylenen her söze önem vermeye çalıştık. İstedik ki Üniversitemizde huzur hakim olsun, öğretim üyelerimizin ve öğrencilerimizin motivasyonu bozulmasın, bu huzur ve motivasyonun getirdiği üretkenlikle; fikir ürüne, ürün katma değere dönüşerek toplumla güçlü bağlar kurulsun.” dedi.

2022 Yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Raporları’na göre; Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin 4 yıllık verilerini katılımcılarla paylaşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, başarıda herkesin emeği olduğunun altını çizerek ADÜ ailesinin bir bireyi olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Üniversitemizde  çağdaş, demokratik ve özgür bir akademik ortam sağlamaya özen gösterdiklerine değinen  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, toplantı sonunda personelin talep ve önerilerini dinledi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN