Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektörlük Üst Yönetimi ve Personel Buluşmaları Devam Ediyor

08.07.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in kuruma katkıları sebebiyle başlattığı Üniversitemiz üst yönetimi ve personel buluşmaları kapsamında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, 5 Temmuz 2022 tarihinde öğretim elemanları ve idari personel ile Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nde bir araya geldi.

Toplantıda; Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ADÜZEM) personeli, Enformatik Bölümü,  Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı, İş Sağlığı Güvenliği, Kariyer Planlama Birimi öğretim elemanları ve idari personeli bulundu.

Pandemi ve uzaktan eğitim süreci ile birlikte tüm ekibin özveri ve titizlikle çalıştığını belirten Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, “Rektör hocamızın kalbi selamları ve teşekkürlerini sunuyorum. Üniversitemizin gelişimi konusunu dert edinen, sorumluluk alan, özellikle geçtiğimiz iki yıllık periyotta kritik süreçte rol alan öğretim elemanlarımızın gayretleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte güzel işler ortaya koyarak Üniversitemizi daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancım tam.” dedi.

Kariyer Planlama Koordinatörlüğü olarak Gençlik Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yaşar Kuzucu ve Kariyer Merkezi Yetkilisi Selda Aksoy Yetkin katılım sağladı. Merkez Müdürü Kuzucu; Merkezin isminin sunduğu hizmet alanlarıyla ilgili kapsayıcı olması açısından “Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi(PDRM)” olarak değiştirilmesi önerisinin Üniversitemiz senato toplantısında onaylandığını, Kariyer Planlama dersini güz yarıyılında 4606 öğrencimiz, bahar yarıyılında 5050 öğrencimizin çevrimiçi olarak  aldığını, dersin tüm koordinatörlük görevleri ve görevlendirilen akademisyenlerin ytnk.tv adresine kayıtları yapılarak, CBİKO Uzaktan Eğitim Kapısı (UEK) platformuna kullanıcı olarak tanımlamalarının yapıldığını ve yaz okulu programının açılacağını belirtti. Ayrıca 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı içinde önlisans ve lisans düzeyindeki öğretim programlarına “Bağımlılıkla Mücadele” dersinin seçmeli olarak ekleneceğini, öğrencilerimizin duygusal ve sosyal gelişimlerini anlamak amacıyla “ADÜ-GENÇ Bahar Araştırması 2022” anketinin online olarak uygulanmasına devam edildiğini, daha çok öğrencimize ulaşabilmek için, önümüzdeki haftadan itibaren psikolojik danışmanlık hizmetlerinin çevrimiçi olarak devam edeceğini ifade ederek desteklerinden dolayı tüm ADÜZEM ekibine teşekkürlerini iletti.

Program, toplu fotoğraf çekimi ve Demokrasi Müzesi’nde Merhum Başvekilimiz Adnan Menderes’in hayatı, siyasi yaşamı ve çok partili hayata geçiş sürecinde demokrasiye yapılan katkıların anlatıldığı; görseller ve betimlemelerle ziyaretçilerin buluştuğu seçkinin gezilmesiyle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN