Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuh Kılıç, Sağlık Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti

03.04.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, 29 Mart 2024 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç'a, Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban ile Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özge Ece Günaydın ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Örenlili Yaylagül eşlik ederken Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanları ile Fakülte Sekreteri de hazır bulundu. Görüşmede, Sağlık Bilimleri Fakültesindeki eğitim-öğretim süreci içerisinde gerçekleştirilen ve devam eden projeler ile akademik faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.