Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuh Kılıç, Hemşirelik Fakültesini Ziyaret Etti

07.05.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, 6 Mayıs 2024 tarihinde Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç'a, Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu ile Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yıldız Denat, Doç. Dr. Emel Tuğrul, Fakülte Sekreter V. İbrahim Öztürk ve ana bilim dalı başkanları eşlik etti.

Toplantıda, Hemşirelik Fakültesinde 11 Mayıs 2023 tarihinden itibaren gerçekleştirilen faaliyetler, bina ile ilgili yapılan düzenlemeler ve akreditasyon sürecine yönelik bilgilendirmeler yapılarak fakültede gerçekleştirilen eğitim-öğretim süreci ve devam projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.