Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuh Kılıç, Diş Hekimliği Fakültesini Ziyaret Etti

16.05.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, 16 Mayıs 2024 tarihinde Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti.

Diş Hekimliği Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sultan Keleş, Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Burcu Gürsoytrak ve Diş Hekimliği Fakültesi Ana Bilim Dalı başkanları katıldı.

Toplantıda, Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezinde yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ana Bilim Dalı başkanlarının talep ve önerilerini dinleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyelerine özverili çalışmaları için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.