Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuh Kılıç, Devlet Konservatuvarında İncelemelerde Bulundu

23.01.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, 23 Ocak 2024 tarihinde Devlet Konservatuvarında incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç’a, Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun, akademik ve idari personel eşlik etti. Müdür Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun tarafından, konservatuvarda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Konservatuvar dersliklerini gezerek incelemelerde bulunan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç,  binanın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi aldı. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, daha sonra Devlet Konservatuvarının idari ve akademik personeli ile sohbet ederek istişarelerde bulundu.