Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuh Kılıç, Aydın MYO’yu Ziyaret Etti

22.05.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, 20 Mayıs 2024 tarihinde Aydın Meslek Yüksekokuluna (MYO) ziyarette bulundu.

Aydın Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Aydın MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Gizem Gürel Dönük ve Öğr. Gör. Tuğba Kavlu ile Aydın MYO Bölüm başkanları katıldı.

Toplantıda; Aydın MYO’da yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler ile binanın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Tüm bölüm başkanlarının talep ve önerilerini dinleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç’a eğitim öğretim süreci ve akademik konular hakkında bilgiler verildi.