Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuh Kılıç, “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı”na Katıldı

12.12.2023
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Aydın Valisi Yakup Canbolat başkanlığında, 12 Aralık 2023 tarihinde Efeler Kaymakamlığı YİKOB Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı”na katıldı.

İlgili kamu kurumu yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, kadına yönelik şiddetle ilgili alınan önlemler hakkında istişarelerde bulunuldu. Şiddetle mücadele çerçevesinde sunulan hizmetlerin etkin bir şekilde yürütülmesi ve uygulamadaki sorunların giderilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, kurumlar arası koordinasyonun önemine değinilerek kurumların yaptıkları sunumlar sonucunda konu hakkında değerlendirilmelerde bulunuldu.