Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erkan Salan, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Katıldı

26.07.2024
Aydın Valiliği İl Koordinasyon Kurulu’nun 2024 yılı 3. Dönem Toplantısı, 25 Temmuz 2024 tarihinde Aydın Valisi Yakup Canbolat başkanlığında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu'nda düzenlendi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan’ın katıldığı toplantıya; kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve meslek kuruluşu temsilcileri katıldı.

Aydın genelinde planlanan ve devam eden projelerin ele alındığı toplantıda, 2024 yılı içerisinde gerçekleştirilen yatırımlar değerlendirildi.

Yatırımların gerçekleşmesi konusunda çalışma gösteren tüm kurumlara teşekkür eden Vali Canbolat, hedefe ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde çalışılacağına dikkat çekerek, Aydın’ın gelişmesi ve kalkınmasında çaba gösteren, çalışan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Toplantı, kurum temsilcilerinin kurumlarıyla ilgili yatırımlarda gelinen son noktaya ilişkin sunumlarının ardından sona erdi.