Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erkan Salan, Gaziler Günü Programına Katıldı

19.09.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, 19 Eylül 2024 tarihinde Aydın Valiliği tarafından 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle şehit aileleri ve gazilerimiz için düzenlenen programa katıldı.

Aydın Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen programa, Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın yanı sıra Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, Aydın protokolü, Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece ve Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin, tüm şehit aileleri ve gaziler ile gazi yakınları katıldı.

Vatanımızın birliğini korumak ve milletimizin esenliğini devam ettirmek için canlarını feda etmeyi göze alan kahraman gazilerimize minnetlerini sunan Vali Yakup Canbolat’ın Gaziler Günü’nü kutlamasının ardından program sona erdi.