Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erkan Salan, Bozdoğan Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

29.08.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, 29 Ağustos 2024 tarihinde Bozdoğan Meslek Yüksekokuluna (MYO) ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nurdanur Tavlan Soydan, Öğretim Elemanları Doç. Dr. Ebru Yılmaz, Öğr. Gör. Aydan Başçalışkan, meslek yüksekokulu akademik ve idari personeli ile bir araya gelen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, yapılan ve yapılması planlanan projeler ile 2024-2025 eğitim-öğretim yılında uygulamaya geçirilen 3+1 İşletmede Mesleki Eğitim Modeli ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salan, Bozdoğan MYO’nun sunduğu eğitim-öğretim olanaklarını ve öğrencilere sağlanan destekleri yerinde inceleyerek, geleceğe yönelik stratejik planları, eğitimde kaliteyi artırma hedefleri ve öğrencilerin daha donanımlı bireyler olarak yetişmelerini destekleyen yenilikler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salan, meslek yüksekokullarının, mesleki eğitimin kalitesini artırmak adına büyük önem taşıdığını belirterek, uygulamalı eğitimin ve öğrenci odaklı projelerin geliştirilmesinin Üniversitemizin stratejik hedefleriyle örtüştüğünü ifade etti. Özellikle 3+1 eğitim modeli kapsamında, öğrencilerin sektörel deneyim kazanmalarının ve iş dünyasıyla olan bağlarının güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Ziyarette ayrıca, Bozdoğan MYO’nun başlattığı “Sosyal Market” projesi de ele alındı. Öğrencilerin giysi ve temel gıda ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabildiği bu proje, Üniversitemizin sosyal sorumluluk bilincinin bir yansıması olarak değerlendirildi. Prof. Dr. Salan, bu tür projelerin yaygınlaştırılmasının, öğrenci refahı ve toplumsal katkı açısından önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaret, eğitim-öğretim ve sosyal sorumluluk alanlarındaki başarıların güçlenerek devam etmesi temennisiyle son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN