Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erkan Salan, 7 Eylül Kutlama Programına Katıldı

07.09.2024
Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla 7 Eylül 2024 tarihinde Atatürk Kent Meydanı’nda kutlama programı düzenlendi.

Kutlama programına, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan ile Aydın protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve üç pare top atışının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kurtuluş savaşında kaybettiğimiz şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etti.

Kutlama mesajlarının okunmasının ardından resim ve şiir yarışmalarında başarılı olan öğrencilere ödülleri Aydın protokolü tarafından takdim edildi. Mehteran konseri ve halk oyunları gösterisi ile devam eden program, Yedi Eylül Şehitler Abidesi’ne ve Çanakkale Şehitleri Anıtı’na şükran ziyareti ve karanfil sunumu ile sona erdi.