Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem, Erasmus+ Merkezi Projeler Bilgi Günü Toplantısı’na Katıldı

23.01.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, 23 Ocak 2024 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Ankara’da gerçekleştirilen 2024 Yılı Erasmus+ Merkezi Projeler Bilgi Günü Toplantısı'na Üniversitemizi temsilen katıldı.

Toplantının oldukça verimli ve yoğun katılımla gerçekleştiğini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, "Erasmus+ Merkezi Projelere İlişkin Genel Bilgilendirme", "Erasmus+ Merkezi Mesleki Mükemmelliyet Merkezleri (CoVE)" , "Erasmus+ Merkezi Yenilikçilik İçin İttifaklar (AFI)" ve "Erasmus+ Merkezi Meslek Alanında Kapasite Geliştirme" başlıklı projeler hakkında görüşüldüğünü söyledi.