Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem, Devlet Konservatuvarını Ziyaret Etti

15.03.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, 15 Mart 2024 tarihinde Devlet Konservatuvarında incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’e, Konservatuvar Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emre Üstgül, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Birol Aydın, akademik ve idari personel eşlik etti. Konservatuvar müdürlüğü görevine yeni atanan Öğr. Gör. Dr. Emre Üstgül’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, çalışmalarında başarılar diledi.

Konservatuvarı gezerek incelemelerde bulunan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem,  binanın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Müdür Öğr. Gör. Dr. Emre Üstgül tarafından, konservatuvarda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Görüşmede ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem,  Üniversitemiz ve Kuşadası Belediyesi iş birliğinde yapılacak yeni binanın fiziksel ve teknik altyapı çalışmaları hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN