Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem, Davutlar MYO’yu Ziyaret Etti

19.06.2023
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, 16 Haziran 2023 tarihinde Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret etti.

Davutlar MYO Müdürü Doç. Dr. Pınar Altıok Gürel, yeni eğitim dönemi planlamaları, geliştirilen sektörel iş birliği çalışmaları, akademik ve idari kadroları, yapılacak yeni çalışmaları, geliştirilmesi planlanan projeleri, Kuşadası ve çevre lokasyonlarda yürütülen turizm faaliyetleri, okulun ülkemizin turizm eğitimindeki seçkin yeri, sektörel gelişmeleri destekleme yönünde oluşturulacak eğitim faaliyetleri gibi çeşitli konular hakkında bilgiler verdi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Davutlar MYO Müdürü Pınar Altıok Gürel, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz ve idari kadro eşliğinde kampüsün fiziksel ve teknik alt yapılarını inceleyerek fikir alışverişinde bulundu.