Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cemal İyem, Davutlar MYO’da İncelemelerde Bulundu

01.11.2023
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Davutlar Meslek Yüksekokulunu (MYO) 31 Ekim 2023 tarihinde ziyaret etti.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak, Davutlar MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mustafa Oner Uzun’un yer aldığı ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında görevli mimar, mühendis ve teknik ekipleri ile birlikte Davutlar Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz ve Kuşadası Belediyesi iş birliğinde yapılacak fiziksel ve teknik altyapı çalışmalarının istişare edildiği ziyarette; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak, Emine Kutlu Kampüsü’nde gerçekleştirilen saha çalışmaları ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.