Rektör Yardımcımız, Devlet Su İşleri Misafirhanesi’ndeki Bayramlaşma Törenine Katıldı

24.04.2023
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, 21 Nisan 2023 tarihinde Devlet Su İşleri Misafirhanesi'nde “Ramazan Bayramı” dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Bayramlaşma törenine; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Garnizon Komutanı Albay Hakkı Haktan Armağan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, Baro Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile depremzede aileler katıldı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle buruk bir bayram kutladıklarını söyleyen Aydın Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, “Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz ama hayat devam ediyor. Devletimiz büyük, maddi zararlarımızı giderir. Allah bundan sonra sağlık mutluluklar içinde devletimiz ve milletimizle yaşamayı nasip etsin." dedi.