Rektör Danışmanlığına Uzman Psikolog Civan İlci Atandı

07.12.2015
Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Danışmanlığı görevine 3 Aralık 2015 tarihi itibariyle Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Personeli Uzman Psikolog Civan İLCİ atanmıştır.

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü Mezunu Uzman Psikolog Civan İLCİ, özellikle ‘Engelsiz Üniversite’ konusundaki çalışmaları ile bilinmektedir. Türkiye’deki görme engelliler için kurulan ilk İnternet kütüphanesinin de kurucusu olan İLCİ, görme engelli olmasına rağmen aynı zamanda dünya çapında tanınan bir fotoğraf sanatçısıdır. Üniversitemizde “Engelsiz Üniversite” ile ilgili önemli çalışmaları bulunan ve bundan sonraki dönemde engelli öğrencilerimiz ve personelimiz için çalışmalar yürütecek Uzman Psikolog Civan İLCİ’ye çalışmalarında başarılar diliyoruz.