Rektör Danışmanlığına Doç. Dr. Dilşen İnce Erdoğan Atandı

09.05.2016
Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Danışmanlığı görevine 9 Mayıs 2016 tarihi itibariyle Üniversitemiz Tarih Bölümü Öğretim Üyesi, Adnan Menderes Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Dilşen İnce Erdoğan atanmıştır.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Tarih Bölümü Mezunu Doç. Dr. Dilşen İnce Erdoğan özellikle Asılsız Ermeni Soykırımı İddiaları ile ilgili gerçekleştirdiği araştırmalarla tanınmaktadır. Son dönemde açılması için önemli adımlar atılan Adnan Menderes Demokrasi Müzesi için de çalışmalar yürüten Doç. Dr. Erdoğan’a görev tebliği Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından makamında gerçekleştirildi.

Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Dilşen İnce Erdoğan’a yeni görevinde başarılar dileriz.