Rekor Promosyon Hesaplara Yatırıldı

15.07.2016
Üniversitemiz yönetimi, personelin maaşlarının yattığı Banka ile 4 yıllık sözleşmenin bitiminin ardından, 3 Mayıs 2016 tarihinde bankalar arası Banka Promosyon İhalesi açmış, katılımcı bankalar arasında yaşanan kıyasıya yarış sonunda 3000 TL promosyon bedeli ile ihaleyi Vakıfbank almıştı.

Rekor denilebilecek promosyon teklifi ile sonuçlanan ihaleyi kazanan Vakıfbank, Temmuz ayı maaşları ile birlikte yaklaşık 9 Milyon TL’lik promosyon bedelini personelimizin hesabına aktardı.

Promosyon bedellerini alan 3.000 personelin adına teşekkürlerini ileten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “Personelimiz için en iyisini yapmaya çalıştık. Promosyon bedellerini iyi günlerde kullanmalarını temenni ederim.” şeklinde konuştu.