Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

REHBER KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. CAVİT BİRCAN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

08.01.2016
Özel Rehber Koleji öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ı 7 Ocak 2016 tarihinde makamında ziyaret etti. Rektör Danışmanımız ve Özel Rehber Koleji Genel Müdürü Hüseyin ASLAN’ın da hazır bulunduğu ziyarette Rehber Koleji 4/A Sınıfı öğrencileri Üniversitemiz emekli Personeli Ali Rıza DÜNDAR’a akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN’ın yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Özel Rehber Koleji Genel Müdürü Hüseyin ASLAN, Sınıf Öğretmeni Salih ÇELİK ve kolejli minikler yer aldı. Çocukları makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Üniversitemizle ilgili bilgi verdikten sonra miniklerle sohbet ederek sorumlu davranışları dolayısıyla kendilerini kutladı.    

Rehber Koleji 4/A Sınıfı öğrencileri gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesiyle hem topluma hem de öğrenci arkadaşlarına örnek olmayı istediklerini belirterek gerçekleştirdikleri projeden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, kolejli minikleri projelerinden dolayı tebrik ederek, sadece teorik bilgilerin eğitim hayatında tek başına önemli olmadığını, sosyal sorumluluk bilinci oluşmuş,  toplumun bir parçası olduğunun farkında birey olmanın iyi bir eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade etti.

Özel Rehber Koleji Genel Müdürü ve Rektör Danışmanımız Hüseyin ASLAN ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında, ahlaki kaliteyi ve insani değerleri, öz kültürü en üst seviyede özümsemiş bir kurum olarak hedeflerinin Aydınlık Türkiye’yi ve ilmi düşünceyi temel alan, değişen ve gelişen dünyanın ihtiyaçlarına cevap veren bir eğitim anlayışı ortaya koymak olduğunu söyledi. ASLAN,  eğitimin yanında sosyal donanıma sahip bireyler yetiştirmenin de önemine değinerek; “Eğitimdeki kalitenin yanı sıra amacımız özünü bilen, sözünü doğru yöne söyleyen ve gözünü gerçek başarıya dikmiş manevi değerleriyle daha güçlü hale gelmiş bir neslin öncüsü olmaktır. Sürekli öğrenen ve sabırla öğreten bir kurum olarak, bilgiyi kendimize ışık yapıp, geleceğe emin ve kararlı bir şekilde yürüyen cihan insanı yetiştiriyoruz. Biliyoruz ki insan öğrenmeyi bıraktığı gün yaşlanır. Bu yüzden bizler, yüreğinde ahlaklı ve hep genç kalan bir ruha sahip azimli bir nesil yetiştiriyoruz. Bu duyarlı davranışları dolayısıyla öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. ” diye konuştu. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN