Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanesi Bahçesinde Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleşti

29.03.2022
Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından “58. Kütüphane Haftası Etkinlikleri” kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanesi bahçesinde, 28 Mart 2022 tarihinde “ADÜ OKUYOR” adı altında okuma etkinliği düzenlendi.

Kütüphane bahçesindeki okuma etkinliği, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Göktaş, daire başkanları, personelimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla neşeli bir atmoferde gerçekleşti.

Okumanın öneminin vurgulandığı etkinlikte, okuma kültürünün yerleşmesi ile araştıran, düşünen ve hayatın her aşamasında duyarlı bireylerin yetişmesinde farkındalık oluşturarak yaşam boyu öğrenme felsefesinin aşılanması amaçlandı.

Kızılay tarafından çorba ve çay ikramının yapıldığı etkinlik, okuma kültürüne katkı sağlanması temennisiyle sona erdi.