Psikoloji Bölümü Seminerleri Devam Ediyor

06.12.2023
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen seminerlerin üçüncüsü, AİSYEM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, çalışmalarını İrlanda’da sürdüren Klinik Psikolog Dr. Selin Akkol Solakoğlu "Çevrimiçi Bilişsel-Davranışçı Terapi Programının Meme Kanseri Tedavisi Sonrası Depresyon ve Anksiyete Belirtileri Üzerindeki Etkililiği" başlıklı bir seminer verdi. Dr. Akkol Solakoğlu, meme kanseri hastalarına uygulamış olduğu çevrimiçi psikolojik müdahale programını tanıttı ve bu programın etkililiğiyle ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Psikoloji Bölümü öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin katıldığı seminer, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.