Psikiyatri Kliniğimiz Yenileniyor

01.11.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, ilimizin ve hastanemizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda birtakım yenilik ve düzenlemeler gerçekleştirdi. Anabilim Dalı, 50’ye yükseltilen yatak sayısı ile daha konforlu ve kaliteli ruh sağlığı tedavi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Sevinçok, hastaların kaliteli ve bilimsel bir yaklaşımla destek ve tedavi hizmetleri alabilecekleri ulusal ve uluslararası standartlara uygun koşullar oluşturmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtirken, “Anabilim dalı olarak genç ve dinamik öğretim üyeleriyle hizmet ve eğitim alanında daha verimli, üretken ve kaliteli bir düzeye erişmeye çalışacağız.” dedi.