Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Proje Eğitim Çalıştayı Devam Ediyor

06.02.2020
Üniversitemiz Meslek Yüksekokullarında görevli öğretim elemanlarının akademik çalışmalar içerisinde daha fazla yer almaları amacıyla ilk etabı Buharkent Meslek Yüksekokulunda (MYO) gerçekleştirilen proje eğitim çalıştayının ikinci etabı, 4 Şubat 2020 tarihinde Koçarlı MYO’da gerçekleşti.

Proje Yazım Çalıştayı, Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren meslek yüksekokullarından 50 öğretim elemanı, Üniversitemiz öğretim üyelerinden 5 eğitmen ve Koçarlı Belediyesinden 3 personel olmak üzere toplam 58 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Çalıştayda; TÜBİTAK-1001, TÜBİTAK-4004, TÜBİTAK-TEYDEB, TAGEM AR-GE ve AB Erasmus+ başlıkları altında toplamda 5 seksiyona ayrılan gruplarda koordinatörler eşliğinde aktif proje yazım eğitimi gerçekleştirildi. Eğitim sonunda katılımcılar tarafından yazılan projelere ait özet bilgiler tüm gruplardaki öğretim elemanları ve eğitmenler eşliğinde değerlendirildi. Çalıştay sonunda farklı proje seksiyonlarından toplamda 10 proje taslağı oluşturularak katılımcılara sunuldu.

Multidisipliner anlamda oldukça faydalı olan çalıştayda birçok proje iş birlikleri sağlandı. Verilen eğitimlerin devam etmesi yönünde fikir birliğine varılırken, taslak projelerin ilgili kurumlara sunulana kadar takip edilmesi konusunda kararlar alındı.

Çalıştay sonunda, Buharkent MYO Müdürü Prof. Dr. Mesut Kırmacı ve Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz katılımcılara, eğitmenlere ve destek sağlayan Koçarlı Belediyesine teşekkür etti. Çalıştay toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN