‘PROANİM-Probiotics in Animal Husbandry’ İsimli Avrupa Birliği Projesinin Eğitim Toplantısı Gerçekleşti

31.08.2022
Üniversitemizin paydaşı olduğu AB Erasmus+ Mesleki Eğitimde Stratejik Ortaklık Projesi kapsamında yürütülen “PROANİM-Probiotics in Animal Husbandry” isimli Avrupa Birliği projesinin beşinci eğitim toplantısı, Moldova Kişinev’de gerçekleştirildi.

Moldova’dan Agricultural State Üniversitesi’nin ev sahibi olduğu proje eğitim toplantısına,  Türkiye’den Üniversitemizi temsilen proje yürütücüsü Prof. Dr. Murat Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bulgaristan’dan Agricultural Institute-Stara Zagora, Litvanya’dan Lithuanian University of Health Sciences, Sırbistan’dan Institut Za Stocarstvo Beograd-Zemun’dan  proje araştırıcıları katıldı.

Toplantıda  her ülke temsilcisinin eğitim sunumlarının ardından Agricultural State Üniversitesi’nin çiftlik ve uygulama alanları ziyaret edildi.

Öğretim üyemizi tebrik eder, çalışmalarının devamını dileriz.