PROANİM-Probiotics in Animal Husbandry Adlı Projenin Üçüncü Toplantısı Gerçekleşti

31.01.2022
AB Erasmus+ Mesleki Eğitimde Stratejik Ortaklık projesi kapsamında, yürütülen “PROANİM-Probiotics in Animal Husbandry” isimli Avrupa Birliği projesinin üçüncü eğitim toplantısı, Türkiye Kuşadası Korumar Otel’de gerçekleşti.

Proje eğitim toplantısına,  Türkiye’den Üniversitemiz, Balıkesir Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bulgaristan’dan Agricultural Institute-Stara Zagora. Litvanya’dan Lithuanian University of Health Sciences, Sırbistan’dan Institut Za Stocarstvo Beograd-Zemun Moldova’dan Agricultural State Universitesinden proje araştırıcıları ile ilgili firma temsilcileri katıldı.

Üniversitemiz tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Murat Yılmaz tarafından koordine edilen eğitim toplantısında,  Üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından eğitim sunumları gerçekleştirildi.

Eğitim sonrası, proje toplantısına katılan Aydın Vali Yardımcı ve Efeler Kaymakamı Cemal Şahin,  proje partner ülke temsilcilerine katılım sertifikaları verdi.  Projeye katılan diğer katılımcılara ise Kuşadası Kaymakamı Saadettin Yücel tarafından katılım belgeleri verildi.