Priene Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisinin İlk Sayısı Çıktı

12.07.2017
Uluslararası ve Hakemli statüde taranmayı hedefleyen Söke İşletme Fakültesi Priene Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisinin ilk sayısı, beş adet makale ile yayın hayatına başladı.

Söke İşletme Fakültesinin genç ve dinamik kadrosu tarafından hazırlanan Dergide, İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe, Finans, İktisat Tarihi, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Lojistik, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Sosyoloji alanındaki yayınlara ulaşılabilmekte. Bununla birlikte bu alanlarla ilintili yayınlar da Derginin kapsama alanı içerisinde yer alıyor.

Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez yayınlanacak Priene
Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisine, yayın hayatında başarılar diliyoruz.