Polimer Bilimcisi ve IPI Kurucu Başkanı Ergün Kırlıkovalı, Üniversitemizi Ziyaret Etti

26.08.2024
Polimer Bilimcisi ve IPI Kurucu Başkanı Ergün Kırlıkovalı ve eşi Juliana Kırlıkovalı, 26 Ağustos 2024 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye, Doç. Dr. Musa Gümüş ve Dr. Öğr. Üyesi Muhittin Çeken ile Nadir Kırlıkovalı ve Can Palalı eşlik etti.

Dr. Öğr Üyesi Muhittin Çeken'in post doktora döneminde yurt dışından Üniversitemize kazandırdığı kütüphanenin ülkeye gelmesi için finansal destek sağlayan Ergün Kırlıkovalı ve eşi Juliana Kırlıkovalı, Kütüphane Daire Başkan V. Öğr. Gör. Gül Bozkurt'un eşliğinde kütüphaneyi gezdi. ADÜ Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Akkaya'nın eşliğinde Teknokent’i gezen Ergün Kırlıkovalı ve eşi Juliana Kırlıkovalı, buradaki çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.